Je oude kleding online verkopen, hoe doe je dat?

Heb je een kledingstuk gekocht, maar vind je hem niet meer mooi, past hij niet, of vind je hem niet comfortabel zitten? Dan wil je misschien dit kledingstuk verkopen, zodat je iets anders kan kopen. Weet je niet goed waar en hoe je online kleding verkopen moet aanpakken? Lees dan vooral verder, want ik geef je graag een paar tips.

Waar kan je dit doen?

Je hebt heel veel sites en apps om jouw oude kleding op te verkopen. Zo heb je bijvoorbeeld de site Marktplaats, de app United Wardrobe en de app Vinted. Een andere plaats waar je online kunt verkopen is Facebook. Daar zijn namelijk verschillende verkoopgroepen. Dit kan product – , maar ook regiogebonden zijn. Mocht jouw koper dichtbij wonen, dan kan je op deze manier verzendkosten vermijden.

Hoe vaker jouw advertentie wordt gezien, hoe hoger de kans is dat jouw kleding wordt verkocht. Ik raad je daarom aan om je advertentie op meerdere plekken te plaatsen.

Hoe fotografeer je de kleding?

Een duidelijke foto is ook belangrijk als je kleding wilt verkopen. De koper wilt tenslotte weten hoe het kledingstuk eruit ziet.

Op deze manier zorg je voor de ideale foto:
Zorg voor voldoende licht. Zo kan de koper ieder detail van het kledingstuk goed zien.
Hang het kledingstuk op aan een kapstok en hang het voor een effen achtergrond. Door de effen achtergrond valt jouw kledingstuk goed op. Hang je kledingstuk bijvoorbeeld aan de deur van jouw kledingkast.

Verschillende kledingpakketten

Heb je meerdere kledingstukken, die je wilt verkopen, in dezelfde maat? Maak hier dan een kledingpakket van. Deze verkopen sneller, omdat de koper voor een voordelige prijs verschillende kledingstukken heeft. Ik raad je aan om verschillende pakketjes te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pakketje winterkleding, zomerkleding, maar ook pakketjes met één maat. Dit maakt jouw klant het gemakkelijker om zijn gewenste kledingpakket te vinden.

spot_imgspot_img

Subscribe

Related articles

Hoe bespaar je geld op kleding?

Kleding kopen of een hele nieuwe outfit aanschaffen kost...

Gezonde voeding bij het sporten, dit moet je eten!

Afhankelijk van je doelstellingen met sporten kun je hier...

Online kleding kopen? Hier moet je zijn!

Wie kent het niet: eindeloos zoeken in talloze winkelstraten...

5 tips voor een gezonde levensstijl

Gezond eten heeft voor iedereen een andere betekenis. De...

Dé zomerlooks van 2022

De zomer staat weer bijna voor de deur en...
spot_imgspot_img

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in